Tevékenységeink

Építőipari Tervező és Igazságügyi Szakértői Iroda. Központi porszívórendszer tervezés, forgalmazás, kivitelezés. Ingatlanközvetítő iroda. Értékbecslés, vagyonértékelés. Építőipari kivitelezés lebonyolítása, felelős műszaki vezetés, lakberendezési tanácsadás.

 • Építőipari tervezés és szakértés

  Minden funkciójú épület, létesítmény együttes komplex építészeti, belsőépítészeti tervezése.
 • Ingatlanközvetítés

  Ipari, kereskedelmi, valamint lakóingatlanok adásvételének, bérbeadásának és csereingatlanok közvetítése Fejér megye és az ország egyéb területein.
 • Igazságügyi szakértés

  Magasépítési és építési szerelőipari szakterületen tájékozódó vagy vitás ügyekben igazságügyi szakértői vélemény készítés, hatósági, közületi és lakossági ügyfelek részére.
 • Központi porszívó

  TMarkt - BEAM központi porszívó rendszer tervezése, forgalmazása, kivitelezése. (Ingyenes tervezéssel)

Bogyó és Babóca mágnestapéta

DHS Wall Decor

A Bogyó és Babóca tapéták gyártója és forgalmazója a Desinger home studio. Cégünk építész, belsőépítész és design megrendelésekkel foglalkozik, továbbá több tapéta-, textil-, és burkolatgyártó cég termékeit forgalmazzuk.

A MagScapes alapanyagok (mágnestapéta) kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk. Egyúttal egyedi tapétákat is készítünk ügyfeleink részére.


Teljes termékpalettánk a www.desinger.hu weboldalon tekinthető meg.

A jól ismert mesehősökkel már nemcsak a könyvekben és a televízióban találkozhatnak gyermekeink, hanem akár a szobájukban is, ahol tovább játszhatják velük izgalmas kalandjaikat!

A speciális mágnestapéta teljesen biztonságos, könnyen tisztán tartható, és nagyszerű szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


A tapéta alapmintája a bogárkák faluja különböző időpontokban (tavasz, nyár, ősz, tél és este). Bogyó, Babóca, Vendel, Pihe, Baltazár és a többiek mágnesfigurája pedig kiegészítőként vásárolható meg.

A különböző évszakok több színben elérhetőek, így mindegyik évszak alkalmas kisfiú és kislány szobába is.

Továbbá felár nélkül vállaljuk a tapéták személyre szabását. Ez azt jelenti, hogy a kért mintát úgy gyártjuk le, hogy közben figyelembe vesszük a szoba adottságait (ajtó, ablakok, ágy, szekrény, stb.). Így nem vész el egyetlen házikó sem a képről.